maandag 4 januari 2010

WINTER!!

Er is niet aan te ontkomen, het sneeuwt, het vriest, de winter is in 't land. Dries had eten mee voor de vogeltjes en die hebben we deze morgen gevoerd. In de namiddag gingen we verder over winter en koude, over seizoenen...
Kortom: de winter wordt ons nieuw project.
We willen weten over winterslaap, we willen weten hoe sneeuw smelt, we willen een lekker kampvuurtje maken, we gaan vetbollen maken voor de vogels en een drankflesje.
Geef uw kind morgen een lege PET fles mee aub , dan kunnen we morgen aan de slag. Als u meer dan 1 lege fles heeft mag u dat meegeven voor het geval sommige kinderen er geen bijhebben. Heeft u ideeën voor ons project? Geef maar mee!!

Letten jullie er ook op dat de kinderen goed gekleed zijn? Muts, sjaal, wanten en dikke schoenen zijn geen luxe nu. Dank.

Verder valt er te vertellen dat we volgende week aan de toetsen beginnen. GEEN PANIEK!! Het gaat om parate kennis, in de klas wordt genoeg herhaald om deze toetsen te kunnen maken. Uw kind hoeft dus geen lessen te leren. Enkel wat rust en regelmaat is handig.
OP 1 februari krijgt u de evaluatiemap van uw kind mee. Hebt u thuis de map nog liggen van vorig jaar? Gelieve die terug mee te geven aan uw kind. DANK.

Deze woensdag is het SPORT.

Schrijf in uw agenda!! Op 9 februari is het onze tweede leefgroepavond. Allen welkom om 20.00 uur.

Winterse groeten, Mieke en Annelies.

Geen opmerkingen: