maandag 11 januari 2010

nieuws van 11 januari

Brrrr, berekoud is het maar o, zo leuk!! De kinderen halen hun hartje op tijdens de speeltijden. Dus: WARME KLEDIJ blijft een must!

Verder even vertellen dat we rond winter blijven werken. De verschillen tussen winter en zomer. Donkere korte dagen. We maken een woordspin rond winter en hangen de woorden op in de gang.
Graag willen we ook eens gaan schaatsen naar Liedekerke. We proberen zo snel mogelijk een datum daarvoor vast te leggen en laten die gauw weten. We zullen dan ook chauffeurs nodig hebben om te rijden naar ginder.

Hebben jullie nog evaluatiemappen thuis liggen van je kind? Gelieve die deze week mee te geven. Dank je wel.

Deze woensdag is het ZWEMMEN!! Houd de zwemzakken klaar. Trek je kind die dag ook makkelijke kledij aan om uit en aan te trekken.

Voor de kinderen die in het tweede leerjaar zitten: Achteraan in de planning kleven de maaltafels die gekend moeten zijn op het einde van het tweede leerjaar. De maaltafels die ingekleurd zijn, moeten de kinderen nu al kennen. Ook de deeltafels daarvan.
Thuis inoefenen is een MUST! Dit is ware dril , maar heel belangrijk. Dank voor jullie medewerking.
Voor de kinderen van het eerste leerjaar blijven de splitsingen tot 10 belangrijk om verder in te oefenen thuis. Jullie kregen daarvoor ooit splitskaarten mee.
Het tweede rekenboek is ook uit. Dit krijgen de kinderen morgen mee naar huis en mag thuis in de dikke map bewaard worden.

Een koude neuze neuze

Geen opmerkingen: