dinsdag 8 september 2009

sfeerbeelden van de leefgroepavond
De aanwezige ouders zaten even weer echt op de schoolbanken. Samen werd de planning van de kinderen ingevuld en nadien mochten allen in het echt aan de slag zoals ook in de klas wordt gewerkt.
Het woord van de week creatief verwerken, naam stempelen een vrije tekst maken. Op die manier maakte iedereen dan ook echt kennis met de manier van werken en werd alles netjes duidelijk. Het was een gezellige bedoening en zagen we daar niet even wat competitiebeesten opduiken???

3 opmerkingen:

Tom, Vake van Liese zei

Allez tof!

Niet alleen de kindjes zijn goed gestart achter de schoolbanken, wij als ouders nu ook hé.
Is da nie mogelijk om op een volgende leefgroepavond een uitstap te doen met de ouders? Naar zee. De Ardennen. Massagesalon.Wassalon. Of een optreden.

Ik toast op een enthousiast en leerrijk schooljaar!

Tom

Anoniem zei

Ja, we zijn vol enthousiasme in de vipboeken aan het werk geweest. En mijn nieuwsgierigheid en ongeduld naar Veres reactie waren weer te groot want ik kon niet laten van vragen wat ze vond van wat mama in haar vipboek gemaakt had. Waarop ik een compleet verbaasde blik toegeworpen kreeg gepaarde gaande met de woorden dat ze eerst niet wist wat haar vipboek was, en na de nodige uitleg nog niks daarin gezien had. Toen was haar nieuwsgierigheid gewekt en wou ze absoluut weten wat mama dan wel gedaan had, maar dat zal ze toch zelf moeten ontdekken ...
Katrien

Wendy zei

Zo'n leuk idee voor de leefgroepavond!