donderdag 10 september 2009

Met de trein naar Oostende...

Enthousiast en blij stapten we op de trein. Eenmaal in Oostende bleek echt dat we het weer meehadden. Te voet langs de haven was een leerrijke staptocht. We leerden een sluis kennen, we leerden waarvoor je de meeuwen niet mag voederen, we stapten binnen in het aquarium waar talrijke mooie vissen achter glas zwommen.
Maar de kinderen konden niet lang meer wachten, het strand en de zee EN honger!!
Na de "zand" pick-nick was het tijd om te spelen. Krabben en schelpen zoeken. Torens bouwen en zandkastelen. Het was grote pret. Veel te vroeg om naar huis te gaan. Maar de trein wacht niet. Misschien een volgende keer?























4 opmerkingen:

Liesbeth zei

Dat ziet er een geslaagde uitstap uit! Ik kijk alvast uit naar de verhalen morgen!!!

Liesbeth

Tom, Vake van Liese zei

Lijkt wel of de zomervakantie blijft duren, zo aan de foto's te zien.
Een toffe bende op stap denk ik: blije gezichtjes, zon en blauwe hemel. Maar waar bleven de ijsjes?

De landrat

Anoniem zei

Super, al die foto's! Ik wil ook weer naar school gaan!
De verdwaalpalen hebben op Vere toch indruk gemaakt want daar heeft ze een volle 5 minuten over verteld. Verder was er ook een vis die haar heel erg heeft aangestaard, zeer waarschijnlijk omdat haar tand zo los staat. Zou dat die maanvis vanop die foto geweest zijn?
Alleszins, Vere heeft zich reuze, en aan de foto's te zien zij niet alleen, geamuseerd. Tof, en dan binnenkort naar Walibi, de start van het schooljaar kan al niet meer stuk!
Groetjes,
Katrien

Anoniem zei

Leuke uitstap leuke foto's!
't schooljaar is goed gestart de blog is goed gestart!
Joke

PS er stond een mooie foto van Silke en Liese van op de kommaarbinnendag op de blog, zie je het zitten om die eens door te sturen Mieke?