woensdag 11 maart 2009

gitaar spelen met ConnyDeze ochtend kregen de kinderen gitaar les van Conny. (Een kennis van Yirle en haar ouders) De kinderen werden in twee groepen verdeeld. Er was voor elk kind wel een gitaar om te oefenen. Conny heeft eerst alle gitaren gestemd. Sommige gitaren waren helaas al zo oud, dat het niet meer lukte. Nadien leerde Conny de kinderen enkele akkoorden aan. Samen speelden ze dan het lied: de mosselman. De andere groep trok met Mieke naar het klasje van het eerste leerjaar om te werken rond groenten en fruit. In kader van de idefecs week, leren we een aantal dingen daarrond. Morgen is het trouwens : "proefronde" Even kijken wat we wel of niet kennen, wat we wel of niet lusten. Het filmpje toont hoe leuk het was, maar er is iets fout met het geluid. Mijn excuses hiervoor.

3 opmerkingen:

Koen zei

Ik heb hier deze avond eens met Silke naar gekeken, moet zeggen dat ze het heel leuk vond om haar vriendjes en zichzelf te zien muziek maken...
foto's zijn leuk, maar zo af en toe wat klank en beweging heeft toch zijn charmes!

Anoniem zei

fantastisch!

Anoniem zei

Dag Conny,
Wat leuk om je nog eens op school terug te zien! Marthe was heel enthousiast over haar gitaarles. Ze heeft hier thuis al laten horen wat ze geleerd heeft. Tof, tof, tof, ... en blijkbaar was zij niet de enige die genoten heeft!
Groetjes,
Katrien