woensdag 22 oktober 2008

Op stap naar aveve...


Deze ochtend tijdens het rondemoment zijn wij even te voet naar de AVEVE getrokken.

Naar aanleiding van onze twee projecten: trollen en chocolade, bekeken we eens het aanbod in hun rekken.

We zagen dat ze daar een heleboel versiering verkopen voor op taart, we vonden chocoladeletters (dit was een idee van de kinderen om zelf te maken) we zagen chocoladekorrels die bakvast zijn! Aha, die doen ze zeker in het chocoladebrood!

Verder vonden we heen griezelhalloweenhoekje. GEEN trollen te zien! Wij hadden een vraagje voor de dame van de winkel. Yirle vertelde dat wij werken rond trollen en dat we trollen gaan boetseren. Onze vraag was of we die trollen dan tussen hun rekken mogen uitstallen..... ?

We willen ook vragen aan de mensen dat ze er de mooiste, leukste, grappigste trol uitkiezen.

De dame was heel vriendelijk en we mogen dit dus doen!

Leuk hé.

Na de vakantie boetseren we trollen en ergens half november vinden jullie onze trollen tussen de rekken van AVEVE.

Bedoeling is ook om hiermee reclame te maken voor het jubelspektakel.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waauw, zo leuk zeg! Ik kijk er al naar uit, naar al die trollekes in Aveve. Het is een tof initiatief om zoiets op touw te zetten. Spannend! In Ninove, in de Brusselstraat, is er een bloemenatelier waar ze veel stenen trollen verkopen. Die staan her en der in de etalage, tusen bloemstukken enzo. Wij hebben thuis ook een stenen trol en ook een houten exemplaar. Ik geef ze mee met Lucas. Veel trollenplezier!
Els

Anoniem zei

inderdaad een leuk idee om zo reclame te maken voor ons spektakel!!ik zou dan eens een vliegje willen zijn om de reacties van de mensen te zien!!! misschien moet er ne keer iemand verkleed als trol inde winkel rondlopen!!!!!
an (annabel, hanne, senne)

Anoniem zei

Zo tof! Ik zal zeker eens gaan piepen in de Aveve de komende dagen als de trollekes er staan, en ook de klanten wat observeren ...
Katrien