dinsdag 10 juni 2008

wat eet je het liefst?

Deze vraag trok Marthe uit de pot vandaag.
En wat werd het allemaal?
kroketjes, pizza, puree met balletjes in tomatensaus, frietjes, appelmoes, croque-monsieur, chips, bouillonsoep met pastaletters, ovenschotel, spaghetti die mijn papa maakt, veel snoep, spinazie met patatjes en worst, poffertjes, scampi's, sushi, popcorn, een schotel met eerst een laagje patatjes, dan gehakt, dan boontjes en melk, pannenkoeken van papa en ...
KEIREMELKSTOVERS.... (De oma van Roos maakt dit en het zijn patatjes gestampt met karnemelk, ei en spek... )

Smakelijk allemaal.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

amai zo een variatie!! ik denk dat het bij hanne de frieten zal geweest zijn!!het recept van de keiremelk zou ik wel eens willen uitproberen

Anoniem zei

Ik denk van Marthe pizza en van Sjef de pannekoeken die papa zelf maakt.

Mieke zei

An, sorry je zit ernaast, Hanne vond bouillon van mémé het lekkerste en Katrien, jij kent jouw kindjes allebei op en top.
tien op tien.
Mieke

Anoniem zei

ik mis luka haar ovenschotel
maar eigenlijk eet ze zo veel graag

Anoniem zei

oeps, 'k heb getwijfeld maar voor die paar keer dat ze die bouiloon drinkt ben ik toch voor de frietjes gegaan. ge ziet maar dat somige op school anders antwoorden dan thuis want moest ik dit thuis vragen dan is er geen sprake van de soep!!

Wendy zei

't Is bij ons ook zo. Ine vertelde dat ze 'veel snoep' het liefst eet. Thuis zou ze ook van frietjes spreken, en van pannenkoeken, hoewel ze bij de dokter 'rauwkost' als antwoord gaf op dezelfde vraag :-).

Mieke zei

els , de ovenschotel van Luka stond er toch bij??

Anoniem zei

oeps, over gelezen
els