maandag 26 november 2007

Enquête

We plaatsten een nieuwe enquête in de linkerkolom van deze blog. In hoeverre hebben jullie een zicht op wat jullie zoon of dochter leert in de klas...
Laat je stem horen!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Is het mogelijk dat die enquete zo is ingesteld dat je maar één keer per computer kan stemmen? Ik heb 2 kinderen in de klas dus wil ik 2 keer stemmen (voor elk kind één stem, kan een gelijk maar ook een ander antwoord zijn). Dit lukt mij echter nooit. Eén keer lukt en een tweede stem wordt steeds geweigerd. Ligt dit aan mij of klopt mijn vermoeden dat dit gewoon niet lukt?

Wendy zei

Dat zou kunnen Katrien. Sven en ik hebben elk een andere account op de computer. Als hij gestemd heeft, zou ik dat onder mijn account ook nog kunnen. Maar vanop dezelfde account kan dat ook niet meer.
Ik kan in het vervolg de enquête ook zo instellen dat je meerdere antwoorden kan aanduiden. Als er al iemand gestemd heeft, kan ik dat niet meer aanpassen. 't Zal voor de volgende keer zijn.

Anoniem zei

ik weet vooral veel door de blog over het klasgebeuren
dat de boeken regelmatig meegegeven worden is echt noodzakelijk, want met de planning alleen weet je te weinig
om echt de leerstof te kunnen volgen

Wendy zei

Voor alle duidelijkheid: het is niet onze bedoeling dit te veranderen. We blijven de boeken meegeven. Wel zijn we benieuwd of dit helpt, of jullie op deze manier voldoende kunnen volgen wat en hoe jullie kind leert.
Ik kijk uit naar verdere reacties :-)!

Anoniem zei

zonder de boeken zou je inderdaad niet veel meer weten, de planning zegt alleen maar met welk onderdeeltje ze bezig zijn.bij het rekenboek zie je hoe ze het dan uitwerken. bij taal kan ik me niet direct herinneren dat we hiervoor al iets hebben meegekregen ( op de dictees na natuurlijk). je weet dat ze leren schrijven en lezen maar zinsontleding zien ze dit al??misschien is het materiaal ( losse bladeren, ik weet het niet he) te moeilijk om mee te geven. voor de rest ben ik supercontent over jullie en de blog!!!!!!!!doe zo verder!

Mieke zei

Voor taal krijgen de kinderen de spelling boeken toch wel eens mee. Meestal op vrijdag, met de taak om te verbeteren waar moet.
In die boeken kan je zien wat er allemaal moet gekend zijn in een tweede leerjaar. Natuurlijk kan het zijn dat het boek in de klas blijft als er geen verbetertaak is. Ik zal erop letten dat alle kinderen het boek in hun schooltas steken. Groeten, Mieke

Anoniem zei

ik zal dan weer de malchance gehad hebben dat ze geen fouten heeft zeker!!!maar ik vind het een goed idee dat iedereen ze meeneemt naar huis zo kunnen we dit ook eens zien