maandag 8 oktober 2007

Idefics project.. pipi in een potje

Vandaag was het even lachen geblazen in de klas. De kinderen die meedoen aan het idefics project kregen namelijk een plaspotje mee naar huis.
"En moeten wij DAAR op zitten?" was een vraag?
Alles werd uitgelegd door Wendy, maar het bleef wel bij giechelen en gibberen.

Voor de mama's en papa's:
De kinderen van het eerste leerjaar brengen dit potje , gevuld met ochtendurine, terug mee naar school op donderdag 11/10. Uw kind moet dan ook nuchter naar school komen.
De kinderen van het tweede leerjaar brengen dit potje terug mee op vrijdag 12/10. (Ook gevuld natuurlijk). Ook nuchter aanwezig zijn op school die dag.

De mensen van Idefics zorgen voor een lekker ontbijt, voor al die nuchtere kindjes.
Leuk toch ?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

het potje was thuis ook nog het onderwerp van den avond!! ben benieuwd als het zover zal zijn of ze dan nog zullen giechelen. toevallig deze morgen in de leraarskamer het ontbijt zien staan. dat ziet er echt lekker uit. ik had terug zin om te ontbijten. maar amai wie dat er meer dan 1 vragenlijst moet invullen, das gene zever zulle!!

Anoniem zei

Ge moogt gerust zijn dat het geen zever is. Ik moest er 3 invullen. En toen ik dacht dat het daarmee gedaan was, kwamen deze morgen (bij Vere) de volgende lijsten eraan. Bereid er jullie op voor. Ga alvast eens alle erfelijke aandoeningen na (dan hoef je op het moment zelf niet meer zo hard na te denken) en onthou goed wat jullie kind daags voor de testen allemaal gegeten heeft.
Een troost voor de kindjes die schrik hebben van de prik: de toverpleister blijkt echt te helpen! Onze Vere heeft geen kik gegeven. En, ze werd echt vrolijk van het lekkere en uitgebreide ontbijt! Onze Sjef kijkt vooral naar dat moment uit. Hij en Marthe vinden het allemaal wel spannend.